Gyász és veszteségfeldolgozás témában egyéni segítő beszélgetések fiatal felnőtteknek és daganatos betegségben elhunytak hozzátartozóinak támogatott áron.

Idén elindítjuk a támogatott áron egyéni segítő beszélgetés szolgáltatásunkat az egyesületnél a változások, veszteségek és gyász feldolgozásának segítése érdekében. 

Az egyesület missziója, hogy elérhetővé tegye a gyászfeldolgozás lehetőségét a gyászolók széles köre számára, ezért az egyéni kísérést és segítő beszélgetést támogatott formában biztosítjuk az egyesületi megkeresések és igényfelmérés alapján az alábbi két csoportba tartozó jelentkezők számára:

  1. 18-25 év közötti fiatal felnőttek – akik a önálló életük elindítása során veszteséget, gyászt élnek meg – ebben az életkorban nehéz az önálló élet elkezdése, a jövőtervezés és ugyanekkor a megélt veszteség, a gyász feldolgozása. A fiatal felnőttek tanulmányaik mellett nehezen tudnak saját bevétellel rendelkezni, azért biztosítjuk nekik a támogatott veszteségfeldolgozás és gyászkísérés lehetőségét. 
  1. Súlyos, daganatos betegségben szenvedők hozzátartozói  – akik a haldokló hozzátartozójukat / szerettüket kísérik, illetve az elhunytat gyászolják. A daganatos betegeket gyászolók sok esetben a haldokló hozzátartozó kezeléséért, palliatív ellátásáért küzdenek az ellátórendszerben, eközben önmaguk gyásza háttérbe kerül. A haldoklás kísérése illetve a haláleset után a saját gyászukhoz való hozzáférés segítése a segítő beszélgetés célja.

A segítő beszélgetés a résztvevők által fizetendő támogatott díja: 5000 Ft /alkalom (60 perc)

A konzultáció díját egyeztetés után átutalással lehet fizetni, amelynek határideje a konzultáció időpontját megelőző nap. Az átutalást követően a számlát emailen küldjük.
Utalási információ: Számlaszám: 11705008-20475424 (OTP Bank) Napfogyatkozás Egyesület
Kérjük, hogy a közleménybe írja bele: konzultáció_résztvevő neve.

Egy fő részére legfeljebb 5 alkalmat tudunk biztosítani.

Az alkalmak személyesen szerdai napokon) és online (kedd délelőtt és csütörtök délután) vehetők igénybe.

Jelentkezés módja:

Online jelentkezési lap kitöltése után emailt küldünk a részletes információkkal (időpont egyeztetés módja, részvételi díj befizetésének módja, helyszíni információk).

Online jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScf7550IeVCD0v5bG5BZcesCmLT0bXiqTIxifl2e0Gzf2rYRQ/viewform

További információért, kérdésekkel kapcsolatban írjon nekünk: napfogyatkozas@gyaszportal.hu