Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 14/06/2021
4:30 du. - 6:30 du.

Kategóriák


Időpont: kéthetente hétfőnként 16:30-18:30 

Kezdés: 2021.06.14.

A magzat vagy újszülött elvesztése egy életünket visszafordíthatatlanul megváltoztató veszteség. Ha úgy érzed, hogy egyedül maradtál ebben a fájdalomban és segítségre van szükséged, hogy meg tudj küzdeni magzatod, kisbabád és vele együtt reményeid, álmaid és jövőképed elvesztésével, szeretettel várlak a Vendégbabák csoportban. A csoport csodálatos lehetőséget kínál a gyász segítésére, hiszen ebben a biztonságos légkörben olyanok vesznek körül, akik tényleg megértik, amin keresztül mész és támogatni tudnak, erőt adnak ebben a folyamatban.

Mi várható a csoportban?

  • Megoszthatod történetedet kifejezheted, átélheted és megértheted a benned kavargó érzéseket lehetőséged lesz a halál és veszteségek témakörének feldolgozására, magzatod/kisbabád elvesztésének integrálására a világnézetedbe, énképedbe, jövőképedbe.

Az általam vezetett gyászcsoportok online találkoznak kétheti rendszerességgel, 10 alkalommal. Az első két alkalommal a csoport nyitott, ekkor ismerkedünk, beszélgetünk, bárkinek lehetősége van csatlakozni. Ezt követően a csoport zárttá válik és a további részvételhez az elkövetkező 8 alkalmon való elköteleződés szükséges.

Létszám: minimum 4, maximum 8 fő.

Szeretettel várok minden gyászoló szülőt, aki a várandósság (vetélés, abortusz) vagy szülés során elvesztette kisbabáját és úgy érzi, neki is meghallgatásra, megértésre van szüksége, valamint szeretne a gyászán egy támogató, elfogadó csoportban dolgozni. Nem számit mikor történt a veszteség, sokszor csak évekkel később érezzük, hogy feldolgozatlan maradt.

Jelentkezés és részvételi díj:

Jelentkezési szándékodat kérlek írásban jelezd a lelekzen.muhely@gmail.com címre küldött e-mailben.

  • Jelentkezést követően minden jelentkezővel sort kerítünk egy 15-20 perces egyéni interjúra, mely során megismerhetjük egymást és kipróbálhatjuk az online találkozási formát.
  • Technikai feltételek: stabil és gyors internetelérés, valamint egy kamerával és mikrofonnal rendelkező számítógép.
  • Részvételi díj: 2500Ft-5000Ft/alkalom.
  • A díjról lehetőséged van anyagi lehetőségeidhez mérten neked dönteni.
  • A jelentkezés az első két alkalom befizetésével válik véglegessé. 

Várlak szeretettel!

Budai Zsófia

Gyászcsoport vezető

Lélekzen – Belső Béke Műhely

https://www.facebook.com/lelekzen

Telefon: 0630-217-4433

2021 június 14.