Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 12/09/2023
5:00 du. - 7:00 du.

Kategóriák


Vendégbaba csoport indul olyan szülők számára, akik a várandósság alatt (vetélés/művi abortusz)nvagy a születés környékén vesztették el kisbabájukat.
Szeretettel várlak, ha vigasztalódásra, támogatásra, fájdalmad és veszteséged átdolgozására vágysz egy elfogadó, megtartó, biztonságos sorstársi közösségben. Lehetőséged lesz megosztani érzéseidet, gondjaidat, találkozhatsz hasonló veszteséget átélt szülőkkel. A foglalkozásokon beszélgetések és gyakorlatok segítségével együtt keressük a gyászból kivezető utat.

A csoport indulása előtt lehetőséged van egy rövid (kb. 15 perc) beszélgetésre személyesen (Veszprém, Levendula üzletház 2. emelet 9.) vagy online (Google Meet).

A program helyszíne: Veszprém, Levendula üzletház (Almádi út 7/B) 2. emelet 9.
Program időtartama: 10 alkalommal, két heti rendszerességgel 2 óra időtartamra találkozunk. Az első két alkalom nyitott. Legkésőbb a 2. alkalom végén kell a résztvevőknek nyilatkozniuk, hogy elköteleződnek-e a csoport folytatása mellett.

Tervezett első alkalom: 2023. szeptember 12. (kedd) 17:00-19:00. 
A program részvételi díja: 4000 Ft/fő/alkalom. 

Jelentkezés
A jelentkezési lap kitöltésével jelezheted részvételi szándékodat.   https://forms.gle/tarVBKQ44qiR3n627

A program minimum 5 fő részvételével indul. Amennyiben a jelentkezési határidőig a csoport létszáma nem éri el a minimális résztvevő számot, a program kezdete csúszik, amiről a jelentkezőket értesíteni fogom.
Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 9. (szombat)
A foglalkozásokat Kaposvári Zsuzska, szocioterapeuta-művészetterapeuta, gyászcsoport-vezető vezeti.

Csoportvezető elérhetőségei: +36-30-650-7426, info@kaposvarizsuzska.hu

Adj lehetőséget Magadnak, hogy elindulj a lelki gyógyulás útján!

2023 szeptember 12.