Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 03/03/2022
6:00 du. - 8:00 du.

Kategóriák


„Minden búcsú egy köszöntés is egyben.” 

 

Vendégbabák csoportunkba várjuk mindazokat a szülőket, akik várandósság során magzatukat, vagy megszületett babájukat vesztették el.

Ebben a csoportban olyan társakkal lehettek együtt, akik saját élményük okán osztoznak sokféle érzésben és tapasztalatban, amiben ti is. Lehet, hogy környezetetekben sokan nem értik veszteségetek, hiszen manapság is sokan elutasítják, vagy távol tartják maguktól a meg nem született, vagy korán elvesztett babák miatti gyászt.

Ezért szeretnénk számotokra támogató teret és légkört biztosítani ahhoz, hogy kifejezhessétek és megoszthassátok mindazt, ami benneteket foglalkoztat, szomorít, lever, kétségbe ejt vagy biztat, erősít, reményt ad és megannyi módon mozgat még.

Tartsatok velünk 8 alkalmon át, ahol együtt utazunk az érzések, kérdések, gondolatok társaságában, melyek a veszteség és a szülővé válás körül forognak.

Csoportunk online módon találkozik, kéthetente csütörtökön, 18 és 20 óra között. Első alkalom: 2022. 03. 03.

Csoportot vezeti: Lengyel Eszter szociális munkás, coach, gyászkísérő és Sárközi Tünde szociális munkás, metamorphoses meseterapeuta, gyászkísérő.

Egy alkalom díja: pároknak 5000 Ft/alkalom, amennyiben egyedül csatlakoznál 3000 Ft/alkalom. Max. 6 főt fogadunk. Előzetes beszélgetésre is várunk, ennek időpontját egyeztetjük, még az első alkalom előtt.

Jelentkezni a makszemmuhely21@gmail.com email címen lehet.

2022 március 3.