Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 10/01/2024
6:00 du. - 8:00 du.

Kategóriák


„Sok önbátorításra van szükségünk ahhoz, hogy a gyász alatti szenvedésünket kibírjuk, s ne gátoljuk meg fájdalmas érzelmeink szabad folyását. Kísértésbe esünk, hogy elfojtsuk könnyeinket, szomorúságunkat, haragunkat, a magányt, elkeseredést, igényeinket.

Bátorság kell ahhoz, hogy elhiggyük: ezek a kellemetlen érzelmek valójában segíteni fognak fájdalmunk oldódásában.” Judy Tatelbaum

Szeretettel várom 10 alkalmas online gyászfeldolgozó csoportomba mindazokat, akik szerettük elvesztése miatti fájdalmukban vigasztalódásra, támogatásra vágynak. Az önsegítő csoportok támogató hatása bizonyítottan az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan gondolják, hogy egy ilyen csoportban inkább erősödik a szomorúság és a fájdalom, de ez nem így van.
A csoportban kialakuló bizalom, az együttérzés és megértés légkörében nyugodtan és tabuk nélkül, egymást támogatva lehet beszélgetni a megélt sokféle érzelemről és fájdalomról, a nehézségekről.
A többieket hallgatva új megküzdései módokat lehet tanulni egymástól.
A beszélgetések során az emlékek, érzelmek megosztása hatására a fájdalom enyhül és annak a helyét, noha lassan, de vissza tudja venni a szeretet erősebb érzése. A csoport segítséget nyújt a hogyan tovább, az új élet kialakításának kérdéskörében is.

Színhely: Online
Első alkalom: 2024. január 10. szerda 18:00-tól
További időpontok: Kéthetente szerdánként, összesen 10 alkalommal.
Részvételi díj: 4000 Ft / alkalom
Csoportétszám: Tervezetten 4-8 fő
Csoportvezető: Csupor Anna gyászcsoport-vezető, addiktológiai konzultáns.

Szeretettel várom jelentkezését a +36/20/469-5661-es telefonszámon, illetve az
acsupor2@gmail.com e-mail címen.

Minden jelentkezőt visszahívok és sor kerül egy 10-15 perces beszélgetésre.
A csoport a második alkalomig nyitott, addig lehet csatlakozni, a harmadik alkalomtól
kezdődően zárttá válik.

2024 január 10.