Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 19/09/2023
6:30 du. - 8:30 du.

Kategóriák


„Egy tájba lépek ki, ahová a másik nem követhet.
De azért még változatlanul itt vagyok köztetek.
Sőt, még csak most kezdődik minden.”

Mészöly Miklós

Online önsegítő gyászfeldolgozó csoportom indul 2023. szeptember 19-én kedden.

Szeretettel várom csoportomba mindazokat, akik vigasztalódásra, támogatásra, fájdalmuk és veszteségük feldolgozására vágynak szerettük elvesztése miatti fájdalmas gyászukban egy elfogadó, támogató csoportban, sorstárs közösségben.

A csoport kezdete: 2023. szeptember 19. kedd. Kéthetente találkozunk, összesen 10 alkalommal, online felületen, keddi napokon, 18:30-20:15 között.

Az alkalmakat vezeti: Nagy Zsolt gyászcsoport vezető, mentálhigiénés szakember, képzésben lévő családterapeuta.

Bővebb információ: www.lelkiegeszseg.zsoltnagy.net

Részvételi díj: 4 000 Ft/ alkalom

A csoporton való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Jelentkezni az alábbi telefonszámon 06/70/293-2188, vagy az alábbi e-mail címen lehet 2023. szeptember 14-ig: nzsolt24@gmail.com. A jelentkezést mindig egy személyes vagy telefonos egyeztetés követ.

A csoporton való részvételhez szükség van stabil internet kapcsolatra és egy képernyős eszközre (telefon/laptop/asztali számítógép + kamera).

Az első két találkozásunk “nyitott” lesz, ami azt jelenti, hogy ezen idő alatt még újabb résztvevők is csatlakozhatnak a csoporthoz, majd a második alkalom után “zárul” a csoport és nem tudunk már új tagokat fogadni. A csoporthoz az indulást követő második alkalomig (2023. október 3.) lehet csatlakozni. A csoportok általában 8-9 fővel szoktak indulni.

Gondolataim gyász témában:

https://www.lelkiegeszseg.zsoltnagy.net/csoportok-egyeni-segito-beszelgetesek/miben-es-hogyan-is-tud-segiteni-egy-onsegito-gyaszfeldolgozo-csoport/

https://www.lelkiegeszseg.zsoltnagy.net/podcastok/

 

2023 szeptember 19.