Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 08/12/2023
6:30 du. - 8:30 du.

Kategóriák


„Egy tájba lépek ki, ahová a másik nem követhet.
De azért még változatlanul itt vagyok köztetek.
Sőt, még csak most kezdődik minden.”
Mészöly Miklós

Online önsegítő gyászfeldolgozó csoportom indul 2023. december 8-án pénteken. Az alkalmak
heti rendszerességgel lesznek 10 héten át.
Szeretettel várom csoportomba mindazokat, akik vigasztalódásra, támogatásra, fájdalmuk és veszteségük feldolgozására vágynak szerettük elvesztése miatti fájdalmas gyászukban egy elfogadó, támogató csoportban, sorstárs közösségben.
Több éve vezetek már önsegítő csoportokat és nagyon hiszek a csoportok során megteremtődő sorstárs közösségek támogató és egymást segítő erejében. Az, hogy hasonló élethelyzetben lévők találkoznak egymással egy csoportban, lehetővé teszi egy olyan biztonságos és megértő tér létrejöttét, ahol kimondhatóvá válnak érzések, gondolatok és ahol megtapasztalhatóvá válik az, hogy megértetté válunk és mi is megértünk másokat.

A csoport kezdete: 2023. december 8. péntek. Hetente találkozunk, összesen 10 alkalommal, online felületen, pénteki napokon, 18:30-20:30 között.
Az alkalmakat vezeti: Nagy Zsolt gyászcsoport vezető, mentálhigiénés szakember, képzésben lévő családterapeuta.ű

Részvételi díj: 4 000 Ft/ fő/ alkalom

Jelentkezés és további információ:
Nagy Zsolt: nzsolt24@gmail.com , 06/70/293-2188
A jelentkezésben azt szeretném kérni, hogy írjon pár szót magáról és arról is, hogy kinek az elvesztése révén szeretne a csoporthoz csatlakozni és mit vár el a folyamattól. A jelentkezést mindig egy telefonos egyeztetés követ.
A csoporton való részvételhez szükség van stabil internet kapcsolatra és egy képernyős eszközre (telefon/laptop/asztali számítógép + kamera).
Az első két találkozásunk “nyitott” lesz, ami azt jelenti, hogy ezen idő alatt még újabb résztvevők is csatlakozhatnak a csoporthoz, majd a második alkalom után “zárul” a csoport és nem tudunk már új tagokat fogadni. A csoporthoz az indulást követő második alkalomig (2023. december 15.) lehet csatlakozni. A csoportok általában 8-10 fővel szoktak indulni.

Gondolataim gyász témában:
https://www.lelkiegeszseg.zsoltnagy.net/csoportok-egyeni-segito-beszelgetesek/miben-es-
hogyan-is-tud-segiteni-egy-onsegito-gyaszfeldolgozo-csoport/

Podcastok, videók

2023 december 8.