Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 16/03/2023
6:00 du. - 8:00 du.

Kategóriák


Szeretettel várom februárban induló online gyászcsoportomban mindazokat, akik hozzátartozójuk, barátjuk elvesztése miatti fájdalmukban megértésre, támogatásra, vigasztalásra vágynak.

A gyászcsoportban a résztvevők megtapasztalhatják, hogy nincsenek egyedül a fájdalmukkal, szenvedésüknek helye van, érzelmeiket nem kell takargatniuk, hanem megélve azokat, teret engedhetnek nekik. A csoporttagok megosztva a közösséggel fájdalmas tapasztalatukat, egymás kísérőivé válnak veszteségük feldolgozásának folyamatában. A csoport legnagyobb ereje a sorstárs közösség biztonságos, ítélkezésmentes, megtartó lényegéből fakad, mely hozzásegítheti a gyászolókat, hogy megtalálva saját erejüket, elinduljanak a lelki gyógyulás útján.

A foglalkozásokon Google Meet alkalmazáson keresztül találkozunk, ezért a részvételhez megfelelő – webkamerával és mikrofonnal ellátott – eszköz és stabil internetkapcsolat szükséges.

A gyászcsoport indulási dátuma: 2023. március 16.

A csoportalkalmak hetente, csütörtöki napokon, 18 órakor kezdődnek, időtartamuk 1,5-2 óra.

A csoport létszáma: minimum 6, maximum 10 fő.

A második alkalom végén kell a résztvevőknek nyilatkozniuk, hogy elköteleződnek-e a csoport folytatása mellett.  Onnantól kezdve új tagoknak már nincs lehetőségük a csatlakozásra.

A csoportok összeállításánál fontos szempont, hogy a résztvevők hasonló veszteségélménnyel érkezzenek, ezzel is elősegítve a közösség biztonságos közegének kialakulását, ezért a jelentkezést mindig személyes vagy telefonos egyeztetés követ.

A csoportban való részvétel díja: 4 000 Ft/fő/alkalom.

A csoportot vezeti: Szabó Gyöngyi, gyászkísérő

Bővebb tájékoztatást talál a www.gyaszmunka.hu oldalon.

Szeretettel várom jelentkezését a +3620/339-3173-as telefonszámon, illetve az info@gyaszmunka.hu e-mail címen.

2023 március 16.