Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 16/03/2023
5:30 du. - 7:30 du.

Kategóriák


“Engedd meg magadnak”. Ez az egyik kulcsgondolata a gyászfeldolgozó csoportoknak. Hiszen sokan élik meg, hogy érzelmeikkel, szomorúságukkal, haragjukkal, őket foglalkoztató kérdésekkel, emlékeikkel nem tudnak fordulni senkihez a környezetükben. Nincs tér és idő a gyászolásra, a környezetük inkább siettetné őket, sokszor értetlenül állva azelőtt, hogy a leghétköznapibb rutintevékenységek is nehezére esnek a gyászolóknak.

Madoz1

Szerettüket elvesztőknek induló gyászfeldolgozó csoport erősít, támogat a gyászban. a gyászmunkában és a gyász feldolgozásában.. Itt megértik azt, azt amire a környezetük, ismerőseik értetlenül, vagy tehetetlenül reagálnak. A bizalomteli közösségben a megértés légkörében  nyíltan lehet beszélni érzelmekről, emlékekről és az új élethelyzet kihívásairó. A csoport tagjai egymást támogatva keresik a továbblépés lehetőségeit.

  Hogyan történik a gyászfeldolgozás a csoportban?

  • A csoportok 10 alkalommal, kéthetente találkoznak. Egy találkozó 2 óra hosszú.
  • A gyászcsoport vezetők tematizálják a közös alkalmakat, ezzel a résztvevők saját ritmusukban, de érezhetően haladnak a gyász feldolgozásának folyamatában.
  • A csoportban meghittség, megerősítés és megértés és támogatás légköre jellemző.
  • Közös tapasztalatok, egymásra reflektálás segíti a csoporttagokat.
  • Az első két alkalom nyitott, a csoport a harmadik alkalomtól zárttá válik.
  • A részvétel 3000 Ft / fő / alkalom.
  • A részvétel felekezeti hovatartozástól, hitbeli meggyőződéstől független.

Induló csoport: 2023. március 16. További időpontok: március 30, április 13, 27, május 11,25, június 8,22, július 6,20. A csoport kéthetente találkozik 17.30-19.30 óra között személyesen. A csoport helyszíne: 1133 Budapest, Szent István park 16. (KimeNŐ)

A csoportot vezetik: Kánya Kinga és Sándor Kata gyászkísérők

Jelentkezés e-mailen: kanyakinga@gmail.com címen.
Kérjük, hogy az emailben 4-5 mondatban írja le miért jelentkezik a csoportba.
További információ: 06203383315

2023 március 16.