Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 07/02/2024
6:00 du. - 8:00 du.

Kategóriák


Online veszteség-feldolgozó csoport indul változó korú hölgyek részére.

A változókor ma már szerencsére nem tabu, sokan, sokféleképpen foglalkoznak egészségügyi, esetleg szépségipari megközelítésből. Azonban amíg nem tudjuk az ezzel együtt járó veszteségeinket felismerni, feldolgozni, nem könnyű a továbblépésre fókuszálni.
A változókor a negyvenes évek végén kezdődik, és bár a tudomány állítása szerint a menstruációs ciklus megszűnéséig tart, az ezzel járó testi, és főleg lelki tünetek sok nő életében ez után is megmaradnak.
A testi tünetek (mint hőhullám, elhízás, megereszkedett bőr) mellett a lelkünket is megtépázhatja az ingerültség, hangulatváltozás, befelé fordulás, különböző félelmek, energiátlanság, túlzott érzékenység, érzelmi kontrollvesztés, stb. mert bekúsznak az életünkbe és lefoglalják energiánk nagy részét. Mindannyian átéljük, de nem mindegy mekkora traumának tekintjük.

A korral lassan megváltozik a testképünk, változnak az igényeink, szokásaink, vágyaink.
Az időt nem lehet megállítani, de a harmónia megteremthető a nyugodt, békés, boldog, lassú öregedés érdekében.
A feldolgozást befolyásolja, hogy a korábbi években mennyire éltük meg nőiességünket, hogy el tudunk-e engedni korábban fontosnak számított szerepeket és képesek vagyunk-e új értékek felé fordulni, és úgy tekinteni erre az időszakra, mint egy új lehetőségre az életünkben.

A feldolgozás során többek között ezeknek a kérdéseknek a megértése, megválaszolása, és elfogadása is cél, amelyben segíthetnek a csoporttagok is, akik azonos életszakaszban járnak, hasonló gondokat élnek át, esetleg az elfogadást segítő bevált módszereket is tanulhatunk egymástól. (Ezért nem a szépségipar fiatalító beavatkozásaira, plasztikai műtétekre fókuszálunk, hanem saját élményeink megfejtésére, megélésére, személyre szabott megoldások, praktikák megtalálására.)

Első alkalom tervezett időpontja: 2024. február 7. szerda 18-20 óráig
További időpontok: kéthetente szerdánként ugyanakkor, összesen 10 alkalommal.
Részvételi díj: 2500 Ft/fő/alkalom.
A csoportot vezeti: Lacza Annamária életvezetési tanácsadó, coach, gyászcsoport-vezető
Jelentkezni az alábbi telefonszámon, vagy e-mailcímen lehet.

Elérhetőségek:
Telefon: +36 30/6269-629,
Email: lacza.annamaria@gmail.com
Honlap: www.kereklet.hu

Napfogyatkozás Egyesület: www.gyaszportal.hu

2024 február 7.